Ledenfeest 2017

LEDENFEEST

Op zaterdag 18 november om 18.30 u  in zaal Familia te Gooik

Het bestuur van Landelijke Gilde van Gooik nodigt haar leden uit op haar jaarlijkse Ledenfeest.

Ons ledenfeest als afsluiter van het thema jaar “100 jaar landelijke gilde Gooik” kunnen we niet zomaar laten voorbij gaan zonder iets speciaal te doen voor onze leden. Dit jaar bieden wij aan onze leden een 5 gangen menu aan , aan de democratische prijs van 25 € per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 jaar 20 €. Tijdens het ledenfeest is er inderdaad nog iets speciaals. Voorstelling van het boek:

“ 100 jaar landelijke gilde Gooik”

Dit boek kan tijdens het ledenfeest aan democratisch prijs aangekocht worden. Nadien zal het nog beschikbaar zijn via de Heemkundige kring van Gooik.
Nadien kunnen wij inderdaad onze beentjes eens strekken en de dansvloer onveilig maken. We verwelkomen “Zanger Bart” uit ons prachtig dorp.

Om organisatorische redenen vragen wij in te schrijven uiterlijk tegen 5 November 2017. Dit kan gebeuren via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  bij één van  de bestuursleden.
Graag voorafgaandelijk storten op rekeningnr. BE10 7341 2201 5804 Landelijke Gilde Gooik, met vermelding “ledenfeest” alsook  het aantal deelnemers.

Namens het bestuur,

De Voorzitster
 
HildeVan Schepdael 
0496.34.29.74